Lider mot sitt slut..

.. Nu är Emma hemma. Nej inte än, men det lät bra för att det rimmade. Hon är dock inte här just nu, hon sitter på ett flygplan påväg hem till svearike. 
Det är jätte sorgligt. Vi alla har ju träffats och umgåtts varje dag i 5 månader. Och nu börjar alla droppa av.
 Den 31:e åker Terre .
Dagen efter åker Sandra.
Den 5:e åker Erika och Tessie, sen är det bara Tina kvar. 
Vi alla återförenas inte förrän i augusti.  Man vet ju inte ens om man kommer träffas i sommar, kommer kännas sjukt skumt.

Just nu: Lits små depp-mode!

Well, ska bli skönt att komma tillbaka till Sverige en stund.
Ha det bra alla, och jag hoppas att Emma hade en bra hemresa.
(DUDES!!! GLÖM INTE BLOGGAAA!!!)

SKåL

we are alive..

Det var längesen någon uppdaterade.. Varför? Vi har haft för mycket att göra helt enkelt.
Vi är ju inne på finals veckan, vilket också betyder att det är sista veckan i skolan. Känns både bra och dåligt.
Jag tror jag talar för alla när jag säger att det ska bli skönt att komma hem.

Well, nu uppdaterar jag ialla fall.. HEJ! :)
Vad ska man säga? har hänt mycket här på Elise, både bra och dåliga saker..

Merdå? vi lever livet! Letar lite boende till nästa termin, det är svårt dock! Men vi ska nog hitta något!

Skål Och Välkommen!!

KOKOSNÖÖÖT!


Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Alla sätt jag prövat har vart fel. Med min lilla yxa högg jag tills jag blev stel, Bordet fick hack, parkett golvet sprack men nöten den är hel. Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Nej inte med ens hammare och spik. Vare vägg nu har små märken här och var, Det är bara kokosnöten som är sig lik. Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar mera kalabalik. Säg mig minns du flygeln far? Glöm bort den är du rar. för det är bara kokosnöten som är sig lik där hemma! Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Fast jag försökt att krossa'n mot en dörr. Ty hur jag nu dängde så måste jag ha dängt fel. För dörren gick upp och mamma kom in men nöten den är hel! Far jag kan inte få upp min kokonöt, Ne trotts att jag gav min mor en ny mimik. När du henne ser så tror jag att du ler för det är bara kokosnöten som är sig lik. Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar illa gjord mossaiik. Mammas nos blev grann, Och hakarna försvann. Det är bara kokosnöten som är sig lik där hemma. Far jag kan inte få upp min kokosnöt, Nej inte ens med nitroglycerin. Ty när jag hade laddat mycket omsorgsfullt och väl, Bortåt jag sprang och sen sa det pang. Men nöten den är hel. Far jag kan inte få upp min kokonöt, För jag behärskar ej nån sprängteknik. Vårt lilla hus om du ser? Se det står där inte mer. Det är bara kokosnöten som är sig lik! Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar mera pyromanik, så att säga. Brandkårns jobb blir lätt, den enklaste dom sett. För det är bara kokosnöten som är sig lik så lik så lik så lik! För det är bara kokosnöten som är sig liiiik!'















































Tralalalallalalaallalaaaaaaa






RSS 2.0